https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Predsjednik Ugljanin se sastao sa Bojanom Pajtićem - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Predsjednik Ugljanin se sastao sa Bojanom Pajtićem

Predsjednik Ugljanin se sastao sa Bojanom Pajtićem

Delegacija SDA Sandžaka, koju je predvodio  predsjednik Dr Sulejman Ugljanin, sastala se danas sa rukovodstvom Demokratske stranke, na čelu sa predsjednikom Bojanom Pajtićem.

Stranka demokratske akcije Sandžaka i Demokratska Stranka su ovim sastankom otvorili novi period zajedničkog djelovanja na polju zaštite i unapredjenja individualnih i kolektivnih prava Bošnjaka, vladavine prava, pravne sigurnost, djelotvornog učešća Bošnjaka u javnom životu,  jednakosti Bošnjaka pred zakonom i državnim organima.

Na sastanku se takođe govorilo o ekonomskom razvoju nerazvijenih područja i poboljšanju socio-ekonomskih prava građana, gdje se istakla potreba za decentralizacijom države. 

Delegaciju SDA Sandžaka su pored predsjednika Ugljanina, činili zamjenik predsjednika Šemsudin Kučević, te potpredsjednici Bajro Gegić i Enis Imamović.

U delegaciji Demokratske stranke, koju je predvodio Bojan Pajtić, bili su još predsjednik političkog savjeta Dragoljub Mićunović, predsjednik Izvršnog odbora Goran Ćirić i predsjednik gradskog odbora DS Beograd, Balša Božović.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP