https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 SDA Sandžaka će preuzeti vlast u Novom Pazaru - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

SDA Sandžaka će preuzeti vlast u Novom Pazaru

SDA Sandžaka će preuzeti vlast u Novom Pazaru

Pored toga što u Novom Pazaru imamo 52 % nezaposlenih i što u gradu vlada opšta pravna i imovinska nesigurnost , gospodina Bačevca i SDP to ne zabrinjava, već se uporno trude da nas zamajavaju kojekakvim koncertima i zabavama od kojih narod nema nikakve koristi.

Gradska vlast bi konačno trebala da obrati pažnju na teško stanje radnika i građana, a da prvenstveno obezbjedi normalno funkcionisanje grada i riješi nagomilane probleme u koje su doveli Novi Pazar.

Umesto što troše novac iz budžeta na bespotrebne ulične zabave, preskupa putovanja i izmišljene savjetnike, zahtijevamo od njih minimum odgovornosti prema svojim sugrađanima i javnim finansijama.

Česta gostovanja na tzv. Javnom servisu-Regionalnoj televiziji, samo još više pokazuju njihovu nesposobnost da se uhvate u koštac sa vitalnim problemima građana, a dokazuju da je ova televizija postala glasilo SDP-a i oličenje neprofesionalizma.

SDA Sandžaka, ogranak Novi Pazar, podsjeća Gradsku vlast i funkcionere SDP-a da je njihova dužnost rješavanje vodosnabdevanja cijele teritorije grada Novog Pazara, izmirivanje doprinosa i plata radnicima, a njihova glavna obaveza je da ispune svoja predizborna obećanja od kojih su ostale samo riječi. Podsjetićemo ih da su obećali da će otvoriti fabrike, dovesti investitore i uposliti nezaposlene.

Podsjećamo gospodina Bačevca i građane da je za katastrofalno vođenje grada svoje pulene u Novom Pazaru nedavno kritikovao čak i njihov lider Rasim Ljajić.

Mi odgovorno tvrdimo da ćemo preuzeti vlast u Novom Pazaru i odgovorno i profesionalno voditi grad, za razliku od Meha Mahmutovića i SDP-a. 

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37