https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Ministarstvo Dr Ugljanina dodijelilo mašine poljoprivrednicima Sjenice - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Ministarstvo Dr Ugljanina dodijelilo mašine poljoprivrednicima Sjenice

Ministarstvo Dr Ugljanina dodijelilo mašine poljoprivrednicima Sjenice

Predstavnici Kancelarije za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja, kojom rukovodi predsjednik SDA Sandžaka i Ministar u Vladi Srbije Dr Sulejman Ugljanin, juče su u Sjenici podijelili poljoprivrednu mehanizaciju koji su krajnji korisnici dobili na ovom konkursu.

Ovo je program održivog razvoja poljoprivrede i sela u jedinicama lokalne samouprave Priboju, Ivanjici, Novoj Varoši, Prijepolju, Sjenici, Raški, Novom Pazaru i Tutinu za 2013. godinu, a koju već treću godinu zaredom sprovodi Kancelarija za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja.

Pomoćnik ministra Ugljanina, Ifeta Radončić je istakla zadovoljstvo zbog saradnje sa opštinom Sjenica koja je dala svoju nesebičnu podršku u realizaciji ovog projekta  izrazivši nadu da će u 2014.godini Kancelarija dati jos bolje rezultate, koji će svakako biti vidljivi na terenu.

Dobitnici poljoprivredne mehanizacije izražavaju zahvalnost ministru u Vladi Srbije Dr Sulejmanu Ugljaninu i njegovim saradnicima, na ovoj, itekako važnoj pomoći u podsticanju razvoja poljoprivrede.

“Ovo je za mene veliki dan, jer dobijanjem motokultivatora rešiću brojne probleme i teškoće na koje sam nailazio prilikom rada. Zahvaljujem se ministru Ugljaninu i njegovim ljudima jer bez njihove pomoći mi se ne bismo mogli baviti poljoprivredom”- istakao je meštanin Sjenice nakon preuzimanja  poljoprivredne mašine.

Ministarstvo Dr Ugljanina je ove godine, za potrebe poljoprivrednika iz ovog regiona, opredijelilo 100 miliona dinara.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37