Učitavanje sajta

Vijesti

Nenamensko trošenje novca iz gradskog budžeta aktuelne vlasti u Novom Pazaru dovelo do pražnjenja ...

Nenamensko trošenje novca iz gradskog budžeta aktuelne vlasti u Novom Pazaru dovelo do pražnjenja gradske kase i štrajkova radnika

Predjsednik SDA Sandžaka i ministar u Vladi Srbije zadužen za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja dr Sulejman Ugljanin, dao je izjavu povodom štrajka radnika u novopazarskom Vodovodu, koji su prije par dana počeli da isključuju vodu svojim sugrađanima.

- Pozivam građane i radnike Vodovoda u Novom Pazaru da nepromišljenim potezima ne otežavaju život jedni drugima. Umjesto toga, potrebna je uzajamna solidarnost, kako bi naterali gradsku vlast da izmiri obaveze prema zaposlenima, da im omogući uredno vodosnabdevanje i druge životne funkcije u gradu. Tvrdim da radnici Vodovoda imaju dovoljno znanja, iskustva i sposobnosti da riješe ovaj problem i njima trebaju sredstva za normalan život, kako bi nahranili svoju decu i ostale članove svoje porodice – istakao je ministar Ugljanin i dodao:

- Lokalna samouprava, ima obavezu da poput dobrog domaćina obezbijedi sve životne funkcije u jednom gradu. Želim da podsjetim građane da u vreme mog četvorogodišnjeg mandata kao predsjednik opštine Novi Pazar, nikada nisu kasnile plate radnika, a sve gradske i životne funkcije grada su bile bez zastoja. Apelujem na gradsku vlast da novac iz gradskog budžeta namenski troši na osnovne životne funkcije grada, a ne na ulične zabave, nepotrebne savetnike, hotele, dnevnice i putovanja. 

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP