https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Svjetski šampion Hukić u posjeti Ugljaninu - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Svjetski šampion Hukić u posjeti Ugljaninu

Svjetski šampion Hukić u posjeti Ugljaninu

Svjetski šampion Hukić u posjeti Ugljaninu

Predsjednik SDA Sandžaka i ministar u Vladi Republike Srbije Dr Sulejman Ugljanin, danas je u svom kabinetu primio svjetskog bokserskog šampiona Muamera Hukića. 

Predsjednik Ugljanin je, na samom početku, čestitao odbranu svjetske titule svom sunarodniku i poželio još puno uspjeha u daljoj karijeri. Posebno je napomenuo da sada imamo veliki razlog da budemo ponosni na njega i na sve njegove uspjehe koje je do sada postigao. 

„Imam čast i zadovoljstvo da ugostim svjetskog šampiona u boksu, čovjeka iz našeg kraja, Muamera Hukića. Kao što smo se nekada, 60-ih i 70-ih godina,budili u 3- 4 sata uveče da bi gledali mečeve Muhameda Alija, sada mi imamo svjetskog šampiona Muamera Hukića, koga svi podržavaju. I starija i mlađa populacija se raduje njegovim uspjesima“, rekao je dr Sulejman Ugljanin. 

Ovom prilikom je svjetskom šampionu, u znak podrške i zahvalnosti za promociju Sandžaka širom svijeta, Dr Ugljanin  poklonio knjigu „SANDŽAK“. 

Muamer Hukić se srdačno zahvalio na toploj dobrodošlici Dr Sulejmanu Ugljaninu i podršci koju dobija od ljudi iz svog kraja. 

„Jedan moj prijatelj iz Nemačke me je naučio i rekao mi je da političare ne treba baš da voliš, ali ih treba poštovati, tako da ja to i činim“, istakao je u svom obraćanju medijima šampion u svetskoj kruzer kategoriji (WBO verzija), napomenuvši da ima veliku želju da neki od svojih mečeva održi u Srbiji. 

Na kraju sastanka je upućen poziv predsjedniku Ugljaninu da bude počasni gost na nekom od narednih mečeva koje će boksovati naš ponosni sandžaklija Muamer Hukić

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP