https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Ekonomska saradnja Srbije i Turske - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Ekonomska saradnja Srbije i Turske

Ekonomska saradnja Srbije i Turske

Predsjednik SDA Sandzaka i  ministar bez porfelja zadužen za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja Srbije, dr Sulejman Ugljanin, u kabinetu Vlade, sastao se sa predstavnicima turske „Fondacije za ekonomska istraživanja“ koju je predvodio, njen predsjednik prof. dr. Ahmet İncekara. Tom prilikom, utanačeni su detalji oko organizacije simpozijuma, vezano za ekonomsku saradnju Srbije i Turske.

Povodom ovog simpozijuma, koji ima za cilj da predstavi važne sektore Srbije i Turske, zatim i pronalaženje “formula” za što efikasnije rješenje aktuelnih ekonomskih problema ove dvije zemlje kao i pospešivanje obostrane motivacije privrednika da ulažu, ministar Ugljanin izrazio je veliko zadovoljstvo, zbog uspješnih pregovora sa predstavnicima turske delegacije.

“Veoma sam zadovoljan što smo sa predstavnicima “Fondacije za ekonomska istraživanja“ iz Turske dogovorili da organizujemo simpozijum, vezano za ekonomsku saradnju Srbije i Turske. Želim da naglasim, da bi u okviru ovog naučnog simpozijuma, poseban akcenat bio stavljen na održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja” – izjavio je dr. Sulejman Ugljanin.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP