https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Škole bez grijanja, vlast bez kompasa - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Škole bez grijanja, vlast bez kompasa

Škole bez grijanja, vlast bez kompasa

Novopazarski ogranak SDA Sandžaka izražava veliku zabrinutost zbog ugroženog zdravlja djece Novog Pazara i skraćenja nastave zbog hladnoće, jer ovim svojim bezobrazlukom vlast u Novom Pazaru još više pokazuje koliko su izgubili kompas i nemaju obzira prema najmlađima i njihovim roditeljima, jer nisu do sada obezbjedili ni ogrev za škole.

Nenormalno je da jedino u Novom Pazaru osnovne i srednje škole nemaju grijanje u Srbiji, a da se zbog neodgovornosti Gradonačelnika djeca smrzavaju u hladnim učionicama.

Nismo sigurni da bi ovako bilo da je u pitanju organizacija koncerata i kojekakvih zabava, jer je to postala jedina zanimacija ove gradske vlasti.

Osnovno pitanje je šta vlast u Novom Pazaru trenutno radi? Ako uzmemo u obzir da im je jedina briga planiranje koncerata i provokacija bošnjačkog naroda, odgovor je očigledan.

Zahtevamo hitnu reakciju nadlježnih organa, da se ispita gde su završile pare koje su bile planirane za grijanje novopazarskih škola i da se našoj djeci što prije obezbjede dostojni uslovi za pohađanje nastave, a da se takođe ispita i odgovornost funkcionera SDP u očiglednoj opstrukciji otvaranja dvije nove škole.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP