https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Češka je veliki prijatelj Sjenice - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Češka je veliki prijatelj Sjenice

Češka je veliki prijatelj Sjenice

Ambasadorka Češke u Srbiji Hana Hubačkova, sa saradnicima, posjetila je Sjenicu i razgovarala sa predstavnicima lokalne samouprave na čelu sa predsjednikom opštine Hazbom Mujevićem.

Cilj ove posjete je da se upozna sa razvojinim projektima koje Vlada ove prijateljske zemlje finansira u ovoj sandžačkoj opštini.

Tema razgovora je bila dalji nastavak saradnje i razrada strategije o narednim projektima koje će Čaška finansirati  u Sjenici.

“Projekat koji se odnosi na osnivanje Centra za razvoj poljoprivrede, u kome će se vršiti testiranje mleka i mlečnih prizvoda, predstavlja jedan od ključnih projekata koje Češka vlada ovde realizuje.Želimo da mala i srednja preduzeća postignu dobre rezultate u razvoju poljoprivrede na ovim prostorima”-izjavila je prilikom posjete ovom centru ambasadorka Hubačkova.

Predsjednik opštine Sjenica Hazbo Mujović je, u znak zahvalnosti ambasadorki prijateljske Češke, uručio plaketu i istakao značaj ove saradnje.

“Vlada Republike Češke je naš najveći prijatelj i projekat koji se realizuje na teritorijama opština Sjenica,Tutin i Grada Novog Pazara samo će doprineti kvalitetu i poboljšanju uslova rada naših poljoprivrednika”-naglasio je predsjednik Mujović.  

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP