https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Poljoprivredni fakultet šansa budućim generacijama - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Poljoprivredni fakultet šansa budućim generacijama

Poljoprivredni fakultet šansa budućim generacijama

Predsjednik opštine Sjenica i potpredsjednik SDA Sandžaka Hazbo Mujović i rektor Državnog univerziteta u Novom Pazaru Miladin Kostić potpisali su ugovor po kojem će od naredne školske godine početi sa radom Poljoprivredni fakultet u Sjenici.

Otvaranje Poljoprivrednog fakulteta u Sjenici, je samo jedan u nizu projekata koje je ostvarila opština Sjenica na čelu sa predsjednikom Hazbom Mujovićem.

Predsjednik opštine Sjenica Hazbo Mujović je rekao da je ovo veliki dan za ovu opštinu ali i za sve buduće studente koji će po prvi put biti u prilici da studiraju u svom gradu.

“Opština Sjenica nastavlja sa realizacijom zacrtanih projekata, između ostalih jeste i otvaranje Poljoprivrednog fakulteta, koji će umnogome olakšati studiranje budućim studentima ali i  njihovim roditeljima koji će biti manje izloženi finansijskim troškovima, jer poznato je da kada dijete studira u nekom drugom gradu, to iziskuje velike finansijske  troškove roditelja”- istakao je Mujović.

Za naredni period rukovodstvo opštine Sjenica najavljuje realizaciju novih projekata.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP