https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Svečani bajramski prijem kod predsjednika Ugljanina - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Svečani bajramski prijem kod predsjednika Ugljanina

Svečani bajramski prijem kod predsjednika Ugljanina

Svečani bajramski prijem kod predsjednika Ugljanina

Predsjednik SDA Sandžaka i ministar u Vladi Republike Srbije Dr Sulejman Ugljanin priredio je tradicionalni Bajramski prijem za članove SDA Sandžaka, koji se održao u Centrali Stranke u Novom Pazaru. Prijemu su pored istaknutih članova Stranke prisustvovali gosti iz Republike Turske, Bosne i Hercegovine  i veliki broj istaknutih pojedinaca iz sandžačkog regiona.

U svom obraćanju prisutnima predsjednik Dr Sulejman Ugljanin je poželio uspjeh u radu svima koji su izabrani na nedavnoj skupštini u organe stranke.

On je naglasio da je SDA Sandžaka jedina i legitimna stranka Bošnjaka, koja se brine o njihovim interesima i predstavlja ih na svim nivoima.

„SDA Sandžaka staje u zaštitu svih Bošnjaka,izgrađujući standarde i negujući tekovine Evropske unije, a od članova stranke tražim da aktivno učestvuju na rješavanju problema i time izgrade sretniju sadašnjost i obezbjede sigurnu budućnost“-kazao je u svom obraćanju predsjednik Ugljanin, istakavši da struka i profesionalnost treba da vode važne državne institucije.

Tokom svog obraćanja predsjednik Ugljanin je naglasio da SDA Sandžaka ima kadrove koji Sandžak i  Novi Pazar mogu izvesti na put sigurnosti i prosperiteta.

Ovaj najveći muslimanski praznik je prilika da se na jednom mestu okupe i jedni drugima čestitaju Bajram članovi Stranke, te će SDA Sandžaka i u budućnosti nastaviti sa tradicijom organizovanja bajramskog prijema.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37