https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Škole dobile nove klupe - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Škole dobile nove klupe

Škole dobile nove klupe

Turska razvojna agencija TIKA još jednom donacijom u Novom Pazaru nastavlja sa svojim aktivnostima. Ovog puta radi se o zamjeni dotrajalih klupa i stolica u Osnovnoj školi „Jošanica“ u Lukarima i isturenim odeljenjima u Muru, Kominju, Grubetiću Vrbasiću, Kruševu i Žunjeviću.

Donacija se sastoji od novih 800 stolica, 400 klupa i po 40 nastavničkih stolica i katedri.

U obezbjeđivanju ovog projekta učestvovao je i bivši zamjenik gradonačelnika Novog Pazara Ahmedin Škrijelj.

Škrijelj je rekao da je on u svojstvu zamjenika gradonačelnika Novog Pazara bio jedan od inicijatora za pomoć pomenutim školama u dobijanju novog školskog inventara.

“Cilj nam je bio da ovim mališanima iz ove mjesne zajednice obezbjedimo makar približne uslove na njihovom putu sticanja znanja i obrazovanja sa njihovim vršnjacima ne samo u Novom Pazaru, nego i širom našeg Sandžaka i cijele Republike Srbije”-istakao je Škrijelj.

Odbornik ove mjesne zajednice iz redova SDA Sandžaka, Sabahudin Ramović je naglasio da je ova donacija plod dugogodišnjih težnji da deca sa ovog područja imaju najbolje uslove za napredovanje.

“Ovo je veliki dan za sve stanovnike, a posebno za našu djecu.”- rekao je između ostalog odbornik Ramović.

Odgovorna vlast mora da brine o ljudima na svakom koraku i da sav svoj potencijal i kapacitet usmeri ka tome da ljudi budu zadovoljni uslovima u kojima žive- zaključio je bivši zamjenik gradonačelnika Ahmedin Škrijelj.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37