https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 SDP je nezrela politička skupina koja uništava grad - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

SDP je nezrela politička skupina koja uništava grad

SDP je nezrela politička skupina koja uništava grad

Stranka demokratske akcije Sandžaka, najoštrije osuđuje krajnje neodgovorno ponašanje Sandžačke demokratske partije i njihovih koalicionih partnera prema radnicima Gradske čistoće.

Očigledno je da funkcioneri SDP-a više nemaju ni stida ni griže savjesti prema građanima Novog Pazara, a posebno prema nedužnim radnicima Čistoće, koji već 5 mjeseci nisu primili svoje lične dohotke.

Ponovni štrajk radnika JKP Čistoća je dokaz da gradski čelnici definitnivno gube osjećaj za realnost i potrebe novopazaraca, pa ne prezaju ni od toga da i pred najveći muslimanski praznik ostave radnike bez plata, a svojim građanima opet prirede prljav grad i to u sred Bajrama.

Iako preko polovina stanovništva nema ni vodu za piće cijelog ramazana, ovaj posljednji događaj, u kome se ovako brutalno ophode prema radnicima svojih preduzeća, još jednom pokazuje da je Sandžačka Demokratska Partija definitivno nezrela politička skupina koja je uništila Novi Pazar i uskratila elementarne uslove za život svojim građanima.

Stranka demokratske akcije Sandžaka zahtjeva što hitnije rješavanje problema čistoće i vodosnabdevanja našeg grada, a od nadlježnih organa očekujemo pravovremenu reakciju i pokretanje krivične odgovornosti protiv onih koji zloupotrebom službenog položaja krše sve zakonom i Ustavom zagarantovane norme, a radnicima ne uplaćuju mukom zarađene plate i doprinose.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP