Učitavanje sajta

Vijesti

Jaka BiH je garant opstanka Bošnjaka

Jaka BiH je garant opstanka Bošnjaka

Povodom postignutih izbornih rezultata Stranke demokratske akcije i njenih kandidata na izborima održanim 2. oktobra 2022. godine u Bosni i Hercegovini, predsjednik SDA Sandžaka dr. Sulejman Ugljanin uputio je čestitku predsjedniku Stranke demokratske akcije gospodinu Bakiru Izetbegoviću.

Čestitku prenosimo u cjelosti:

"Poštovani Predsjedniče Izetbegović, 

U svoje lično ime i u ime SDA Sandžaka upućujem Vam najiskrenije čestitke povodom postignutih izbornih rezultata Stranke demokratske akcije i njenih kandidata na svim nivoima. 

Imajući u vidu okolnosti i snagu propagande usmjerene protiv politike očuvanja i osnaživanja Bosne i Hercegovine oličene u politici SDA i Vašoj kandidaturi smatram da je osvojeni broj glasova veliki uspjeh i dobra najava političkog sazrijevanja bošnjačkog naroda. 

Ubjedljiva pobjeda Stranke demokratske akcije na parlamentarnim i kantonalnim izborima garantuje sigurnu implementaciju politike suverene, cjelovite i jedinstvene Bosne i Hercegovine države ravnopravnih građana i naroda.

Uvjeren sam da će SDA pod Vašim rukovodstvom nastaviti sa jačanjem države Bosne i Hercegovine koja je garant opstanka bošnjačkog naroda kako u Bosni i Hercegovini tako i Sandžaku i širom svijeta gdje god danas Bošnjaci žive.

U to ime želim vam puno uspjeha u daljem radu".

Tagovi:
28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP