https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Saopštenja - članci - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Saopštenja

Vijesti Stranke Demokratske Akcije Sandžaka

Proslava 15 godina nezavisnosti

Na zajednički poziv predsjednice Republike Kosovo, Predsjednika Skupštine i premijera Republike Kosovo, predsjednik SDA Sandžaka dr. Sulejman Ugljanin i predsjednik Partije za demokratsko djelovanje Šaip Kamberi, sa saradnicima, prisustvovali su danas svečanoj sjednici Skupštine Republike Kosovo u Prištini, povodom obilježavanja 15. godišnjice od proglašenja nezavisnosti Republike Kosovo.

Detaljnije
Bošnjaci i Albanci u Srbiji traže reciprocitet prava

Predsjednik SDA Sandžaka dr. Sulejman Ugljanin i Partije za demokratsko djelovanje Saip Kamberi, sa narodnim poslanicima SDA Sandžaka i delegacijom Albanaca Preševske doline u Prištini razgovarali sa premijerom Republike Kosovo Albinom Kurtijem koji nas je upoznao sa osnovnim principima evropskog prijedloga za normalizaciju odnosa između Kosova i Srbije.

Detaljnije
Zatražena vandredna sjednica Skupštine Novog Pazara | Video

Odbornički klubovi Stranke pravde i pomirenja i SDA Sandžaka, su, nakon održanog zajedničkog sastanka na kojem je razmatrana vanredna situacija u Novom Pazaru, usvojili zaključke i podnijeli zahtjev za održavanje vanredne sjednice Skupštine grada sa jednom tačkom dnevnog reda: „Izvještaj Gradonačelnika u vezi sa preduzetim i planiranim preventivnim, operativnim i drugim mjerama na zaštiti života i imovine građana Novog Pazara, u vezi sa poplavama u Novom Pazaru “.

Detaljnije
28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37