https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Saopštenja - članci - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Saopštenja

Vijesti Stranke Demokratske Akcije Sandžaka

Bosna bez Bošnjaka - Legalizacija „etničkog čišćenja“

Stranka demokratske akcije Sandžaka, kao parlamentarna stranka koja predstavlja i zastupa interese građana Sandžaka i bošnjačkog naroda u Republici Srbiji, izražava svoju zabrinutost i neslaganje sa postupcima Visokog predstavnika za Bosnu i Hercegovinu Kristijana Šmita u pogledu nametanja izmjena Ustava i izbornog zakona u Bosni i Hercegovini.

Detaljnije
Težnja za postizanje jedinstva Bošnjaka u Sandžaku

Zamjenik predsjednika SDA Sandžaka i predsjednik opštine Tutin Salih Hot i narodni poslanici stranke Enis Imamović i Selma Kučević, prisustvovali su iftaru koji je u Beogradu organizovao Ambasador Republike Turske u Srbiji, Nj.E. gospodin Hami Aksoy.

Detaljnije
BOŠNJACI TRAŽE SLOBODU I RAVNOPRAVNOST U SRBIJI | Video

Predsjednik SDA Sandžaka dr. Sulejman Ugljanin održao je danas u Centrali Stranke u Novom Pazaru, konferenciju za medije, na kojoj je govorio o aktuelnoj političkoj situaciji, o pozitivnim efektima potpisanog sporazuma o saradnji i zajedničkom djelovanju sa SPP i reakcija vladajućeg režima na jedinstvo Bošnjaka u Sandžaku.

Detaljnije
Mreža bošnjačkih poslanika na Balkanu | Video

Narodni poslanik SDA Sandžaka Enis Imamović održao je danas konferenciju za medije na kojoj je govorio o aktivnostima na uspostavljanju Mreže bošnjačkih poslanika na Balkanu. Izjavu prenosimo u cjelosti:

Detaljnije
28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP