https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 TIKA nastavlja da fininsijski pomaže Sandžak - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

TIKA nastavlja da fininsijski pomaže Sandžak

TIKA nastavlja da fininsijski pomaže Sandžak

TIKA nastavlja da fininsijski pomaže Sandžak

Lider SDA Sandžaka, ministar u Vladi Srbije i predsjednik mješovitog Komiteta za ekonomsku saradnju Srbije i Turske, dr. Sulejman Ugljanin razgovarao je juče sa Serdar Čamom, predsednikom turske razvojne agencija (TIKA).

Predsjednik Ugljanin je Čamu predstavio listu prioritetnih projekata za finansiranje u nerazvijenim oblastima. 

“TIKA je do sada pomagala naše nerazvijene krajeve, očekujem da će se uspešna saradnja i dalje nataviti i intenzivirati“, rekao je Ugljanin.

„Mi smo finansijski plan za ovu godinu završili i uskoro krećemo u realizaciju. Nakon vaše poslednje posete Turskoj dali ste nam listu projekata i veliki broj je odobren. Očekujemo da ćemo i ubuduće sve projekte koje nam predložite razmotriti u okviru naših finansijskih mogućnosti, i više od toga i realizovati u kratkom periodu“, obećao je Čam. 

Predsjednik Ugljanin nalazi se u višednevnoj radnoj poseti Turskoj i danas treba da se sastane sa Ali Babadžanom, potpredsednikom Vlade Turske i Mehmedom Mehdi Ekerom, ministrom poljoprivrede.


28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37