Učitavanje sajta

Vijesti

Jednoglasne odluke na zasjedanju Skupštine grada

Jednoglasne odluke na zasjedanju Skupštine grada

Jednoglasne odluke na zasjedanju Skupštine grada

Odbornici Skupštine grada Novog Pazara usvojili su jednoglasno na današnjem zasjedanju odluke o formiranju 17 stručnih skupštinskih radnih tijela, savjeta i komisija koje će pomoći boljem i efikasnijem funkcionisanju grada Novog Pazara. Po prvi put u ova radna tijela su ušli i predstavnici svih političkih partija koje učestvuju u radu Skupštine grada. 

Novi direktor Sportskog centra od danas je Hamdo Ukić, diplomirani inžinjer mašinstva i bivši direktor JKP “Vodovod i kanalizacija” i  preduzeća “Sandžaktrans”.

Predsednik Skupštine Fuad Baćićanin obraćajući se na kraju skupštinskog zasjedanja zahvalio se odbornicima i prisutnim gostima, direktorima javnih preduzeća i ustanova, na korektnom odnosu i zajedničkom radu tokom ove godine.

„Približili smo se kraju jedne kalendarske godine... 

Želim da vam se zahvalim za korektan odnos tokom skupštinskih zasjedanja i konstruktivan zajednički rad...

Radili smo zajedno i mijenjali, ili pokušavali da mijenjamo, ono što ne valja... Neki smo nešto kritikovali, a neki hvalili... Ali to je realnost... Različito mislimo, različite korake preduzimamo, ali ubeđen sam da težimo osnovnom zadatku: boljem životu u gradu Novom Pazaru.

Za sve nas su glasali građani ovoga grada, naši sugrađani, i želim da toga uvijek u potpunosti budemo svjesni i naravno u skladu sa tim se ponašamo...

Ovo svakako najprije kazujem sebi, a onda i svima vama... Odbornicima Skupštine grada, kao i svima onima koje je ova skupština birala ili imenovala na neka odgovorna rukovodeća mjesta...

Kao što prije nego zaspimo, navečer, svodimo dnevne račune: šta smo toga dana dobro, a šta loše učinili, tako i na kraju ove kalendarske godine, svedimo račune sami sa sobom, jer smo tada potpuno iskreni, i nađimo se, ako Bog da, na narednoj skupštini i u narednoj godini spremniji da damo svoj maksimalni doprionos ka boljem životu građana Novog Pazara.

Vama i svim građanima Novog Pazara u 2013. godini i u budućem životu, želim ono što želim sebi i svojoj porodici, zdravlje, sreću, uspjeh i radost. Spokoj i duševni mir. Redovno svođenje računa i činjenje puno dobrih djela.“


28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP