https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Dogovoren zajednički nastup sa agencijama UN-a - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Dogovoren zajednički nastup sa agencijama UN-a

Dogovoren zajednički nastup sa agencijama UN-a

Dogovoren zajednički nastup sa agencijama UN-a

Ministar u Vladi Srbije dr. Sulejman Ugljanin i predstavnik Ujedinjenih nacija u Srbiji Vilijem Infante dogovorili su danas na sastanku u Beogradu da se nastavi i još više intenzivira saradnja u realizaciji dvogodišnjeg projekta «Unapređenje ljudske sigurnosti u jugozapadnoj Srbiji', vrednog 2.8 miliona dolara i predstavljenog prošle nedelje u Novom Pazaru. Kroz ovaj projekat će se realizovati pomoć marginalizovanim grupama stvaranjem novih radnih mesta, poboljšanjem pristupa uslugama i interkulturalnim dijalogom.

Ministar Ugljanin je naglasio da će lično pružiti podršku realizaciji ovog projekta. Takođe je dogovoreno da se napiše zajedničko pismo svim potencijalnim međunarodnim donatorima koji bi mogli da pruže finansijsku pomoć za realizaciju projekta u Novom Pazaru.

Ministar je najavio gospodinu Inafanteu međunarodnu konferenciju koju organizuje Kancelarija za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja 7. novembra u Beogradu i pozvao ga da predstavi projekte koje agencije iz sistema UN relizuju u našim nerazvijenim opstinama.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP