Učitavanje sajta

Vijesti

Održan Glavni odbor AM SDA Sandžaka ogranak Novi Pazar

Održan Glavni odbor AM SDA Sandžaka ogranak Novi Pazar

Održan Glavni odbor AM SDA Sandžaka ogranak Novi Pazar

Danas je u Novom Pazaru,održana VII sednica Glavnog odbora AM SDA Sandžaka za Gradski ogranak Novi Pazar. Na sednici je bilo više tačaka dnevnog reda, koje su jednoglasno usvojene.Izmedju ostalog, jedna od najvaznijih tačaka dnevnog reda je bilo usvajanje Izveštaja o radu za 2012.godinu,a takođe je jednoglasno prihvaćen plan rada za 2013.godinu. 

AM SDA  je u protekloj godini imala značajan broj aktivnosti, a zauzet je stav da će se i u narednom periodu  nastaviti sa brojnim realizacijama aktivnosti u interesu omladine našeg grada, na sta nas obavezuju  pohvale građana i omladine,sto dovoljno govori u prilog činjenici da je AM SDA Sandžaka postala simbol mladih u Sandžaku.

Glavni prioritet i aktivizam, u ovoj godini, bice podredjen obnavljanju Sandžačkih igara,a takodje i maksimalna zastupljenost mladih u politici ,jer  je SDA Sandžaka jedina stranka koja je imenovala i dala legitimitet mladim ljudima na odgovornim funkcijama i time pokazali da Novi Pazar kao najmlađi grad u Evropi vode mladi i perspektivni kadrovi koji dolaze upravo iz Asocijacije mladih SDA Sandžaka.

Članovi Glavnog odbora su posebno apostrofirali činjenicu da su veoma zadovoljni  radom imenovanih kadrova na fukcijama u lokalnoj samoupravi, a zatraženo je da sve odluke koje su donete budu u potpunosti ispostovane, kao i u dosadasnjem radu.

Asocijacija Mladih SDA Sandzaka je pokazala svoj profesionalan odnos prema gradjanima, a posebno mladima, jer od najorganizovanija i najmasovnije omladinske organizacije u regionu mladi ljudi to i ocekuju, a rukovodstvo AM SDA je podsetilo da su svi zacrtani ciljevi do sada ispunjeni i da u buducnosti omladina naseg grada moze biti sigurna da ce svi njihovi planovi i realne potrebe biti resavane u najkracem mogucem roku,a sve u interesu mladih našeg grada.  


28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP