https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Predsjednik SDA Sandžaka dr. Sulejman Ugljanin čestitao izbornu pobjedu SDA BiH - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Predsjednik SDA Sandžaka dr. Sulejman Ugljanin čestitao izbornu pobjedu SDA BiH

Predsjednik SDA Sandžaka dr. Sulejman Ugljanin čestitao izbornu pobjedu SDA BiH

Predsjednik SDA Sandžaka dr. Sulejman Ugljanin čestitao izbornu pobjedu SDA BiH

Predsjednik SDA Sandžaka dr. Sulejman Ugljanin čestitao je predsjedniku Stranci demokratske akcije Bosne i Hercegovine Sulejmanu Tihiću i njegovim saradnicima izbornu pobjedu na lokalnim izborima održanim u nedelju. U čestitci predsjednik Ugljanin kaže:

Poštovani predsjedniče Tihić,

Iskreno mi je zadovoljstvo i posebna čast da Vam u ime Stranke demokratske akcije Sandžaka i u svoje lično ime čestitam na izvanrednoj pobjedi koju je Stranka demokratske akcije ostvarila na lokalnim izborima u Bosni i Hercegovini.

Ovo je velika satisfakcija Vama i Vašim saradnicima koji ste imali jasnu viziju i jasan cilj. Raduje nas da su se građani Bosne i Hercegovine konačno vratili svojoj stranci koja ima definisane ciljeve i politiku koja garantuje trajan i stabilan i mir, sigurnost, saradnju i ubrzan ekonomski ekonomski razvoj Bosne i Hercegovine.

Vama i Vašim saradnicima još jednom želim puno uspeha u daljem radu. Nadam se i dalje našoj dobroj saradnji zarad opšte dobrobiti članstva u državama u kojima živimo. Stranka demokratske akcije je potvrdila svoj legitimitet u Bosni i Hercegovini, a parlamentarna je stranka i u ostalim republikama bivše Jugoslavije što je definiše kao faktor stabilnosti na Balkanu. Neka naša saradnja bude čvrst osnov za dobre međudržavne odnose Republike Srbije i Bosne i Hercegovine.

S poštovanjem.

P r e d s j e d n i k

Dr. Sulejman Ugljanin

 

 

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP