https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Lider SDA Sandžaka na Kongresu AK Partije - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Lider SDA Sandžaka na Kongresu AK Partije

Lider SDA Sandžaka na Kongresu AK Partije

Lider SDA Sandžaka na Kongresu AK Partije

Lider Stranke demokratske akcije Sandžaka dr. Sulejman Ugljanin otputovat će tokom predstojećeg vikenda u zvaničnu posjetu Republici Turskoj gde će prisustvovati Kongresu vladajuće Stranke pravde i razvoja (AK Parti). Predsjednik Ugljanin će kao gost prisustvovati Kongresu na lični poziv predsjednika  AK Partije i premijera Republike Turske Redžepa Taipa Erdoana.

Predsjednik SDA Sandžaka dr. Sulejman Ugljanin u svojstvu ministara u Vladi Republike Srbije je predsjednik Zajedničkog komiteta za ekonomsku saradnju sa Turskom, te je dogovoreno da tokom narednih dana vodi i bilateralne razgovore sa potpredsjednikom Vlade Turske Bekirom Bozdagom, ministrom za evropska pitanja Egemanom Bagišem i ministrom obrazovanja Omerom Dinčerom i drugim najvišim zvaničnicima Republike Turske.

Planirano je da predsjednik Ugljanin svojim domaćinima predoči mogućnosti zajedničkih ulaganja i nastupa na trećim tržištima i da ih pozove da svoje investicije usmere u regiju Sandžak i druga nerazvijena područja.

Kao gosti na Kongresu najavljeni su i  visoki zvaničnici iz svijeta, a predstojeći kongres čini izuzetno značajnim i to da, po Statutu AK Partije, dugogidišnji lider te stranke Redžep Taip Erdoan poslednji put će se kandidovati za predsjednika partije. Stranka pravde i razvoja (AK Parti) punih 11 godina je na vlasti u Turskoj, a u tom periodu je zabilježen ekonomski razvoj, koji je ovu zemlju svrstao među najbrže rastuće ekonomije u Evropi i svijetu.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP