Učitavanje sajta

Vijesti

Za uspešne projekte preko 160 miliona eura

Za uspešne projekte preko 160 miliona eura

Za uspešne projekte preko 160 miliona eura

Maribor, 27. septembar 2012. – Predsjednik SDA Sandžaka i ministar dr. Sulejman Ugljanin razgovarao je danas sa gradonačelnikom Maribora, Francom Kanglerom.

Kangler je predsjedniku Ugljaninu predstavio svoj tim koji je za uspešne projekte dobio sredstva u iznosu od oko 160 miliona eura. Mariborski tim reprezentnih stručnjaka je upoznao prisutne sa načinom njihovog rada te je dogovoreno da se uspostavi saradnja sa timom Kancelarije za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja, kao i da prate tok izrade , za razvoj nerazvijenih značajnih,  projekata.

U Mariboru se održava kulturno turistička manifestacija Festival Stare trte i tim povodom gradonačelnik Maribora je svečano uručio ministru Ugljaninu, kao počasnom gostu, prigodan poklon simbol te gradske manifestacije pelcer trte vinove loze stare preko 500 godina.

Ministar dr. Sulejman Ugljanin boravi u dvodnevnoj radnoj poseti Republici Sloveniji i danas treba da se sastane sa Milanom Zver, poslanikom u Evropskom parlamentu. Gospodin Zver je u martu ove godine boravio u Republici Srbiji i tom prilikom je održao predavanje polaznicima Beogradske Bankarske Akademije na temu „Evropske institucije“.

 

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP