https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Predstavljanje potencijala nedovoljno razvijenih opština - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Predstavljanje potencijala nedovoljno razvijenih opština

Predstavljanje potencijala nedovoljno razvijenih opština

Kancelarija za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja predstaviće svoje aktivnosti i promovisati 46 nedovoljno razvijenih opština na predstojećem 5. Sajmu lokalne samouprave i 12. Međunarodnom sajmu preduzetništva za mala i srednja preduzeća – „Biznis baza“ koji je počeo danas i trajaće do 29. novembra 2013. godine na Beogradskom sajmu.

“Kancelarija za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja tradicionalno je na ovom sajmu i predstavlja potencijale i pogodnosti koje nude nerazvijne opštine koje su u našoj nadelžnosti” rekao je Edib Kajević, pomoćnik direktora Kancelarije za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja.

Izložbeni prostor Kancelarije posjetio je ambasador Indonezije Semjuel Samson i upoznao se sa potencijalima i mogućnostima koje imaju nerazvijena područja Srbije.

Na štandu Kancelarije biće predstavljeni potencijali koji postoje u nedovoljno razvijenim područjima, povoljnosti koje opštine nude potencijalnim investitorima, kao i programi i projekti koje Kancelarija realizuje u ovim opštinama.

Tagovi:
28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP