https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Prioritetan razvoj nerazvijenih - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Prioritetan razvoj nerazvijenih

Prioritetan razvoj nerazvijenih

Prioritetan razvoj nerazvijenih

Razvoj nerazvijenih podruèja Srbije jedan je od osnovnih prioriteta Kancelarija za održivi razvoj nedovoljno razvijenih opština, izjavio je danas ministar u Vladi Srbije Sulejman Ugljanin, koji je u Trgovištu prisustvovao otvaranju internet centra.

Cilj nam je da ove zabačene sredine, koje su daleko od javnosti, prikažemo svetu. Želimo da ugledni privrednici iz  Srbije i međunarodne zajednice vide šta imamo u Trgovištu i nađu interes za ulaganje, a mi ćemo im stvoriti uslove da razviju biznis, rekao je Ugljanin.

Generalni direktor PTT Srbije Goran Čirić istakao je da je cilj osavremenjavanje ponude tog javnog preduzeća da privrednici što brže i kvalitetnije stupe u kontak i šalju robu potencijalnim kupcima.

Ugljanin i Čirić posetili su danas i Surdulicu, gde su razgovarali sa građanima i privrednicima.

U 46 nerazvijenih opština, kojima se ja bavim u Vladi Srbije, živi oko milion ljudi, čiji je standard i do 15 puta  niži nego u Beogradu, Kragujevcu ili Novom Sadu, rekao je Ugljanin. On je istakao da je cilj da se podstakne razvoj u tim  opštinama i ljudima omogućio bolji život.

To je težak, ali častan posao i nadam se da ćemo u naredne četiri godine zabeležiti velike pomake i znaćajne rezultate, rekao je Ugljanin.

 

 

 

 

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP