https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Vlada da zaustavi opasne tendencije - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Vlada da zaustavi opasne tendencije

Vlada da zaustavi opasne tendencije

Vlada da zaustavi opasne tendencije

Povodom pisanja u dnevnom listu Press od 06.08.2012. godine predsjednik SDA Sandžaka i ministar Dr. Sulejman Ugljanin je izjavio:

„Ovo što je objavljeno u današnjim novinima Pres, a povodom svečanosti Bošnjačkog nacionalnog vijeća je sramota, to je skup zlonamernih laži koje podstiču međunacionalnu mržnju. Zabrinjava novi pokušaj da se gebelsovski tretira bošnjačko pitanje u Srbiji. 

Još uvek snosimo posledice takve politike formiranja javnog mnjenja iz zadnje decenije prošlog veka. Mislim da će ova nova politička elita u Srbiji imati snage da se odupre pokušajima određenih grupacija da na gebelsovski način rešavaju bošnjačko i druga manjinska pitanja u Srbiji.

Verujem da će ova Vlada naći snage da zaustavi ove opasne tendencije i time pokaže da je nacionalizam i šovinizam prošlost i da u Srbiji neće naći pogodno tlo. Pred ovom Vladom je put u kojem treba da ekonomski oporavi državu, a ne da se bavi pitanjima pojedinih zlonamernih novinara koji nisu u dovoljnoj meri istorijski obavešteni.”

 

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP