https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Novi Pazar će biti dobar domaćin na predstojećem turniru - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Novi Pazar će biti dobar domaćin na predstojećem turniru

Novi Pazar će biti dobar domaćin na predstojećem turniru

Novi Pazar će biti dobar domaćin na predstojećem turniru

Predsjednik mladih  SDA Sandžaka i član gradskog vijeća grada Novog Pazara zadužen za sport Edin Gudžević izrazio je veliko zadovoljstvo i oduševljenje činjenicom da će Novi Pazar biti domaćin finalnog turnira u odbojci, 23. i 24. februara. “Najveći velikani našeg trofejnog sporta će biti naši gosti, a naši navijači će imati priliku da na djelu vide proslavljene sportiste i reprezantativce koji nastupaju za ekipe Crvene Zvezde, Vojvodine i Radničkog.

Čast nam je što će upravo naš Grad organizacijom jednog ovako spektakularnog turnira biti u prilici da pokaze svoju raskošnu riznicu domaćinstva, a da će naši odbojkaši, pred svojim navijačima, imati čast da se bore za najsjanija odličja i obraduju svoju vjernu publiku.

Sport je najbolji ambasador jednog grada, a Grad Novi Pazar će učiniti sve da besprekornom organizacijom ovog turnira još jednom pokaze da je grad otvorenog srca i domaćin koji cijeni prave rezultate svojih i gostujućih ekipa, a da je naš jedini cilj da Novi Pazar predstavimo u najljepšem svjetlu cijeloj Srbiji i Evropi.

Budimo domaćini kao što nam dolikuje, pružimo podršku fer i sportskim navijanjem, a pokažimo da Grad Novi Pazar ima potencijal i za evropska takmičenja, a na tom putu nećemo odustati, kako u odbojci tako i u svim drugim sportovima. To je naš cilj i rezultati vrijedni divljenja u raznim sportovima su očigledni, a naš grad će biti centar sportskih nadmetanja i na Balkanu. Plavi momci, srecno i do medalje, grad Novi Pazar je uz vas!”, kaže se u izjavi člana gradskog vijeća zaduženog za sport Edina Gudževića.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37