Učitavanje sajta

Vijesti

Uspešna saradnja Kancelarije za održivi razvoj nedovoljno razvijenih prodručja i USAID Agrobiznis ...

Uspešna saradnja Kancelarije za održivi razvoj nedovoljno razvijenih prodručja i USAID Agrobiznis projekta

Uspešna saradnja Kancelarije za održivi razvoj nedovoljno razvijenih prodručja i USAID Agrobiznis projekta

Ministar dr. Sulejman Ugljanin i predsjednik SDA Sandžaka, danas se u svom kabinetu u Beogradu sastao sa Luisom Faorom, direktor USAID Agrobiznis projekta.

„Dugujem vam veliku zahvalnost na najuspešnijoj saradnji na realizaciji projekata „Žene u agrobiznisu“ i vašoj viziji koja je pomogla da se uspešno sprovede projekat u nerazvijenim opštinama“ istakao je Faoro tokom sastanka sa ministrom Ugljaninom. Povodom završetka petogodišnjeg upešnog USAID Agrobiznis projekta, direktor projekta Luis Faoro zahvalio je ministru dr Sulejmanu Ugljaninu na izvanrednoj saradnji i istakao da je pomoć ministra i njegovog tima pri realizaciji projekta za dobar primer.

„Upravo veličina vaše zemlje je da razumete male zemlje i sa čime se suočavamo na našem putu razvoja. Mi smo sa zadovoljstvom prihvatili da učestvujemo u vašem projektu, koji su primenjivi u praksi“ istakao je ministar Ugljanin i dodado da je ovaj projekat omogućio velikom broju žena da žive od svog rada.

Kancelarija za održivi razvoj nedovoljno razvijenih prodručja i USAID Agrobiznis projekat od jula meseca 2011. godine zajednički rade na promovisanju preduzetništva među ženama iz ruralnih krajeva Srbije, podstičući ih da rade na poboljšanju svojih ekonomskih uslova kroz samozapošljavanje u agrobiznisu.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP