https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Podsticaj razvoja poljoprivrede i sela - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Podsticaj razvoja poljoprivrede i sela

Podsticaj razvoja poljoprivrede i sela

Podsticaj razvoja poljoprivrede i sela

Kancelarija za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja raspisala je 10. aprila 2012. godine Javni konkurs za dodelu sredstava za relalizaciju Programa podrške održivog razvoja poljoprivrede i sela u nerazvijenim opštinama.

Ovaj konkurs je u nezravijenim opštinama Srbije probudio veliko interesovanje i, samo za 13 dana, na adresu Kancelarije za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja je stiglo više od 1700 zahteva, a očekuje se da će ovaj broj biti mnogo veći.

"Kancelarija za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja raspolaže sa malim budžetom i mi smo izdvojili 80 miliona dinara, ali s obzirom da je pristigao ogroman broj zahteva, tražiću dodatna sredstva i uložiću sve moguće napore da to i ostvarim. Ovo je jedini i najbolji način da se pomogne ljudima u nerazvijenim opštinama i neophodno je da svi zajedno uložimo napore na njihovom putu održivog razvoja" - istakao je ministar u Vladi Srbije dr Sulejman Ugljanin, koji rukovodi Kancelarijom za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja u koja spada 46 opštine. On je apelovao na sve učesnike aktuelne izborne kampanje da deo sredstava koja daju na skupe reklame, izdvoje i uplate za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja kako bi se pomoglo poljoprivrednicima i privrednicima u nerazvijenim opštinama.

"Izbori će proći i ljudi će da žive i posle izbora, zato pomozimo ljudima u nerazvijenim područjima da žive od svoga rada" -  zaključio je ministar Ugljanin.

 

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP