Učitavanje sajta

Vijesti

Posjeta povodom izborne pobjede

Posjeta povodom izborne pobjede

Posjeta povodom izborne pobjede

Povodom velike izborne pobjede koju je Stranka demokratske akcije Bosne i Hercegovine ostvarila na izborima 7. oktobra 2012. godine, predsjednik SDA Sandžaka dr. Sulejman Ugljanin je u petak 19. oktobra bio u zvaničnu posjetu Stranci demokratske akcije Bosne i Hercegovine. U delegaciji SDA Sandžaka bili su i generalni sekretar Fuad Baćićanin i potpredsjednik Stranke Enis Imamović.

Predsjednik SDA BiH Sulejman Tihić, koji je sa najbližim saradnicima primio delegaciju SDA Sandžaka, izrazio je zadovoljstvo zbog posjete i upućenih čestitki i naglasio potrebu za čvršćom saradnjom između svih SDA na prostoru bivše Jugoslavije. Dogovoreni su češći sastanci Koordinacije radi bržeg razvoja naših prostora.

Predsjednik SDA Sandžaka dr. Sulejman Ugljanin istakavši radost zbog izborne pobjede SDA BiH naglasio  je da je SDA, kao najjača bošnjačka stranka i parlamentarana stranka u zemljama bivše Jugoslavije, zapravo vezivno tkivo ovih zemalja.

Stranka demokratske akcije je politički organizovala bošnjački narod na Balkanu i nosila je demokratizaciju našeg društva. 

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP