https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Gradski odbor SDA Sandžaka Novi Pazar predstavio kandidate - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Gradski odbor SDA Sandžaka Novi Pazar predstavio kandidate

Gradski odbor SDA Sandžaka Novi Pazar predstavio kandidate

Gradski odbor SDA Sandžaka Novi Pazar predstavio kandidate

Gradski odbor SDA Sandžaka Novi Pazar večeras je predstavio listu svojih kandidata za gradsku skupštinu na prvom zajedničkom sastanku rukovodstva Stranke i odabranih kandidata. Odbornička lista Gradskog ogranka Novi Pazar broji 47 kandidata.

 

1.jpg

 

SDA Sandžaka je za izbore raspisane za 6. maj 2012. godine za gradsku skupštinu u Novom Pazaru pripremila listu mladih kandidata, visoko obrazovanih, časnih i iz uglednih porodica  koji su garant uspjeha i prosperiteta grada Novog Pazara u budućem periodu.

 

2.jpg

 

U svojoj poruci budućim odbornicima predsjednik Stranke dr. Sulejman Ugljanin zaželio je puno uspjeha u radu i želje da svojim znanjem i stručnošću na najbolji način odgovore brojnim iskušenjima koja su pred njima.

 

12.jpg

 

Izborna lista nosit će ime “Stranka demokratske akcije Sandžaka – dr. Sulejman  Ugljanin”, a prvi na listi je prof. Fuad Baćićanin generalni sekretar Stranke.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP