https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Ministar Ugljanin sa predsednicima šest opština i grada Vranja - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Ministar Ugljanin sa predsednicima šest opština i grada Vranja

Ministar Ugljanin sa predsednicima šest opština i grada Vranja

Ministar Ugljanin sa predsednicima šest opština i grada Vranja

Kancelarija za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja finansiraće izradu projektno-tehničke dokumentacije za proširenje regionalne sanitarne deponije u Vranju – rekao je ministar u Vladi Srbije dr Sulejman Ugljanin, na radnom sastanku sa gradonačelnikom Vranja i predsednicima opština Vladičin Han, Surdulica, Bosilegrad, Trgovište, Bujanovac i Preševo.

Regionalna deponija, izgrađena 2009. godine, trenutno zadovoljava jedino potrebe ovog grada, a da bi postala funkcionalna i za susedne opštine, samo za projektnu dokumentaciju neophodno je obezbediti sedam miliona dinara.

Gradonačelnik Vranja Miroljub Stojčić obavestio je ministra da je osnovni problem Pčinjskog okruga nedovoljno razvijena saobraćajna infrastruktura, i najavio da će, u naredne dve godine, ovaj region biti veliko gradilište, a građani ovog dela Srbije najviše očekuju od završetka autoputa do granice sa Makedonijom.

Ovaj susret ministra Ugljanina deo je zajedničkih aktivnosti i saradnje Kancelarije za održivi razvoj i prestavnika lokalnih zajednica, a u cilju pružanja efikasnije pomoći održivom razvoju ovih nedovoljno razvijenih opština. 

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37