https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Održan predizborni skup u Bijelim Vodama - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Održan predizborni skup u Bijelim Vodama

Održan predizborni skup u Bijelim Vodama

U Bijelim vodama je održan još jedan u nizu predizbornih skupova Stranke demokratske akcije Sandžaka.

Skupu su prisustvovali i okupljenim mještanima se obratili potpredsjednik SDA Sandžaka Enis Imamović, predsjednik novopazarskog ogranka Stranke Alija Zumberović, Predsjednik Asocijacije mladih Edin Gudžević i predsjednik mjesnog odbora Bijele Vode Delija Dolovac.

Imamović je istakao da Bošnjaci nikad nisu imali lakši izbor nego sada, jer glasanjem za listu SDA Sandžaka Dr. Sulejman Ugljanin Bošnjaci će glasati za sebe. Cilj je da Bošnjaci imaju svoj poslanički klub u Skupštini Srbije i postanu važan faktor u zemlji.

Predsjednik Ogranka Novi Pazar, Alija Zumberović je poručio da na ovim izborima SDA Sandžaka izlazi dostojanstveno sa svojim narodom i da raspoloženje građana pokazuje da je pobjeda naše stranke u Sandžaku već potpuno izvjesna.  

Edin Gudžević je naglasio da omladina u Sandžaku ima svoj simbol opstanka i napretka oličenu u našoj stranci, a da samostalan izlazak SDA Sandžaka na izbore 16. marta, pruža priliku Bošnjacima da izaberu svoje legitimne predstavnike u Skupštini Srbije.

Predsjednik mjesnog odbora u Bijelim vodama, Delija Dolovac je pozvao prisutne da zaokruživanjem broja 10. na izbornoj listi daju svoj doprinesu većem broju bošnjačkih poslanika u republičkom parlamentu.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37