https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Održana Četvrta izborna konvencija AM SDA Sandžaka - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Održana Četvrta izborna konvencija AM SDA Sandžaka

Održana Četvrta  izborna  konvencija AM SDA  Sandžaka

Održana Četvrta izborna konvencija AM SDA Sandžaka

Danas   je  u  Novom  Pazaru  održana  Četvrta  izborna  konvencija Asocijacije  mladih  SDA  Sandžaka.

Konvenciji   je  prisustvovalo  preko  hiljadu delegata  i gostiju.  Svojim prisustvom Konvenciji podršku mladima dao je predsjednik stranke dr. Sulejman Ugljanin, sa svojim najbližim saradnicima. Značaj Konvenciji je takođe i prisustvoavao predstavnik omladine  AK partije Republike  Turske, sa kojima inače Asocijacija mladih ima potpisan protokol o saradnji.

Izabrani su  glavni  odbor, predsednik,  potpredsednici i generalni  sekretar Asocijacije  mladih  SDA  Sandzaka. Za Predsednika AM SDA Sandžaka izabran je Edin Gudžević, za zamenika Predsednika izabrana je Saima Ugljanin, a za generalnog sekretara Amir Hasurdžić.

Izložen je program koji  obuhvata:  očuvanje nacionalnog identiteta, obrazovanje mladih, učešće mladih u društvenom i političkom životu, zapošljavanje mladih, informisanje mladih, zdravlje mladih i očuvanje životne sredine, sport, kultura, omladinski kulturni centar i mladi i evropske integracije. Program AM SDA Sandžaka je jednoglasno usvojen.

Usvojeni programa ima zadatak da pokrene entuzijazam i bude instrument mladima u realizovanju njihovoh ideja i potreba.

Predsjednik Stranke je u svom obraćanju, između ostalog, dao garancije mladima da će sve njihove ideje imati široku podršku od vrha Stranke. Dr. Sulejman Ugljanin je istakao važnost aktivnog učešća mladih u kreiranju njihove budućnosti a sve uz partnerski odnos iskustva, s jedne, i energije mladih, sa druge strane.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37