https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 BALKAN TEXTILE 2012 - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

BALKAN TEXTILE 2012

BALKAN TEXTILE 2012

BALKAN TEXTILE 2012

Predsjednik SDA Sandžaka i ministar dr Sulejman Ugljanin sa saradnicima posjetio je međunarodni Sajam Balkan tekstil 2012 na kome je 39 preduzeća iz Turske i 11 iz Novog Pazara predstavilo trendove u proizvodnji tkanina i repromatrijala, tehnologija i dostignuća u svetu tekstila.

"Novi Pazar je pravo mjesto za ovakav Sajam  i sajam nosi pravo ime, Balkanski Sajam, i kao takav ima sve preduslove da ovo bude jedna tradicija, da bude generator našeg ekonomskog razvoja" izjavio je ministar Ugljanin i dodao "Mi stvaramo političku klimu i naše je da obezbedimo uslove, ovaj prostor, koji smo mi napravili, a završila ga opština Pendik i predstavlja izvanredan prostor za ovakve događaje i očekujem da će ovo da preraste u tradiciju".

Tom prilikom ministar Ugljanin je razgovarao sa izlagčima koji su mu izneli svoja iskustva sa sajma i nagalsili da su postigli veliki uspeh predstavljanjem svoje robe na Sajmu.

„Pozvao sam ove ljude da češće dolaze, da izlože svoju robu, kao i da otvore ovdje svoja predstavništva i mislim da za to postoji velika mogućnost“ rekao je Ugljanin

 

 

 

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP