https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Održana sjednica Predsjedništva SDA Sandžaka - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Održana sjednica Predsjedništva SDA Sandžaka

 Održana sjednica Predsjedništva SDA Sandžaka

Održana sjednica Predsjedništva SDA Sandžaka

Danas je u Novom Pazaru održana sjednica Predsjedništva Stranke demokratske akcije Sandžaka sa licima imenovanim na važne funkcije sa mandatom Stranke.

Na sjednici Predsjedništva kojim je predsjedavao dr. Sulejman Ugljanin prisustvovali su i narodni poslanici SDA Sandžaka u Parlamentu Republike Srbije, zamjenici i pomoćnici ministra i državni sekretari. Predsjedništvo je razmatralo stepen realizacije koalicionih sporazuma na republičkom i lokalnom nivou koje je SDA Sandžaka potpisala sa svojim partnerima, stepen realizacije odluka Glavnog odbora Stranke, a data je i ocjena rada predstavnika Stranke na javnim funkcijama na svim nivoima  vlasti.

Ocjena je da je SDA Sandžaka postigla značajne rezultate i na poljima u podsticajima razvoja poljoprivrede i ekpnomskog razvoja Sandžaka, realizacijom donjetih i usvojenih programa za razvoj i motivisanjem turskih privrednika da ulažu u Sandžak.

Predsjedništvo SDA Sandžaka je ocjenilo da je Stranka ostvarenim izbornim rezultatima potpuno potvrdila svoj autoritet u Sandžaku. Izraženo je zadovoljstvo radom i zalaganjima  izabranih i postavljenih lica, kao i rezultatima koji dolaze realizacijom odluke da se mladi ljudi uključe na važne funkcije i preuzmu obavezu i odgovornost u njihovom obavljanju.  

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37