https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Mladi SDA Sandžaka na koncertu Dina Merlina - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Mladi SDA Sandžaka na koncertu Dina Merlina

Mladi SDA Sandžaka na koncertu Dina Merlina

Mladi SDA Sandžaka na koncertu Dina Merlina

Najveća muzička zvijezda sa prostora Balkana Dino Merlin, u nedelju 27. novembra, je održao i treći koncert u prepunoj beogradskoj Areni. Asocijacija Mladih SDA Sandžaka   je svojim članovima omogućila odlazak i prisustvo ovom spektakularnom koncertu. U organizaciji AM SDA Sandžaka put Beograda je krenulo preko 100 mladih članova.

 

„Impresivna atmosfera, nezaboravan provod i druženje su  nešto što se mora doživjeti a nikako riječima opisati“ – kaže Edin Gudžević, predsjednik inicijativnog odbora AM SDA Sandžaka i koordinator organizovanog odlaska.

„Za svoje članove i simpatizere Asocijacije mladih, SDA Sandžaka je za ovaj spektakl obezbedila, i ako je bila velika tražnja, ulaznice za najbolja mjesta u Areni. Oduševljenje mladih koji su prisustvovali ovom nesvakidašnjem koncertu je pravi pokazatelj da Asocijacija mladih SDA Sandžaka u svom djelovanju na najbolji mogući način artikuliše sve želje i potrebe omladine sa ovih prostora.“ riječi su Edina Gudževića.

 

I ovaj organizovani odlazak na koncert prošao je u najboljem redu na zadovoljstvo velikog broja članova Asocijacije mladih, koji željno isčekuju naredne poduhvate i akcije unapređenja potreba mladih Sandžaka.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP