https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Novoimenovani ambasador Slovačke razgovarao sa ministrom - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Novoimenovani ambasador Slovačke razgovarao sa ministrom

Novoimenovani ambasador Slovačke razgovarao sa ministrom

Novoimenovani ambasador Slovačke razgovarao sa ministrom

BEOGRAD - Ministar u Vladi Srbije dr. Sulejman Ugljanin primio je danas u Vlade Srbije, NJ.E. Jana Varša, novoimenovanog, izvanrednog i opunomoćenog ambasadora Slovačke Republike u Beogradu. Ministar i ambasador su tom prilikom razgovarali o razvoju ekonomske saradnje između Srbije i Slovačke, kao i o uspostavljanju čvršćih veza dvije zemlje u budućnosti.

Ministar Ugljanin je slovačkom ambasadoru posebno predstavio 48 nedovoljno razvijenih opština Srbije, potencijale i pogodnosti ulaganja u ove najnerazvijenije opštine, kao i spremnost Kancelarije za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja, da asistira slovačkim privrednicima prilikom njihovih budućih poslovnih aktivnosti u Srbiji.

Takođe, ministar Ugljanin se Varšu zahvalio na prijateljskoj i čvrstoj podršci koju Slovačka daje Srbiji na njenom evropskom putu i izrazio je svoje zadovoljstvo zbog potencijalnih mogućnosti saradnje sa ovom zemljom.

 

Izvor: www.kornrp.gov.rs

 

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP