https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Saradnja sa turskom fondacijom - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Saradnja sa turskom fondacijom

Saradnja sa turskom fondacijom

Saradnja sa turskom fondacijom

BEOGRAD - Ministar dr. Sulejman Ugljanin sastao se danas u svom kabinetu u Vladi Srbije sa predsjednikom Marmara Grupe dr. Akanom Suverom, članom Izvršnog odbora Marmara Grupe Šamilom Ajrimom, kao i Čengizom Guldamlasom iz Marmara Fondacije. Povod posjete ove turske delegacije je svečano otvaranje Tašmajdanskog parka, u kome je ova turska grupacija imala učešće kroz dio projekta.

Ministar Ugljanin kao član Vlade i kopredsednik Zajedničkog međudržavnog komiteta za saradnju Srbije i Turske istakao važnost saradnje dvije zemlje na svim poljima, a sa Suverom se je složio da postoje mogućnosti za unaprjeđenje saradnje u obostranom interesu. Tom prilikom Suver je pozvao ministra Uglanina da se uključi u rad 15-og Evroazijskog ekonomskog samita koji će se naredne godine održati u Istanbulu.

Tokom današnjeg dana predsjednik Srbije Boris Tadić, predsjednik Azerbejdžana Ilham Alijev i gradonačelnik Beograda Dragan Đilas otvoriće obnovljeni Tašmajdanski park i otkriti spomenike prvom predsjedniku Azerbejdžana Hejdaru Alijevu i srpskom piscu Miloradu Paviću. Srpske i turske kompanije zajedno su učestovale u obnovi ovog beogradskog parka.

 

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37