https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Opština Knić dodelila zahvalnicu Kancelariji za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Opština Knić dodelila zahvalnicu Kancelariji za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja

Opština Knić dodelila zahvalnicu Kancelariji za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja

Opština Knić dodelila zahvalnicu Kancelariji za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja

Knić - Šemsudin Kučević, zamenik direktora Kancelarije za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja danas je prisustvovao proslavi dana opštine Knić.

Predsjednik opštine Borislav Busarac uručio je Šemsudinu Kučeviću zahvalnicu za Kancelariju za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja za pomoć koju pruža opštini Knić kroz finansiranje većeg broja projekata i izuzetno uspješnu saradnju.

'Ovom prilikom iskreno se zahvaljujem Kancelariji za održivi razvoj i gospodinu Kučeviću na podršci koju daje opštini Knić, kao i na razumijevanju za probleme sa kojima se susrećemo i ljudskom odnosu koji imamo u komunikaciji sa Vama i Vašim zaposlenima. Vaše ministarstvo je primjer kako ostala ministarstva treba da se odnose prema svom poslu, domaćinski i odgovorno' izjavio je Busarac.

'Namjera nam je da princip transparentnosti i jednakog tretmana koji imamo prema svim našim opštinama, još više unaprijedimo i drago nam je kada to opštine prepoznaju. Nastojimo da povećamo budžet Kancelarije za sledeću godinu, čime bi se otvorio prostor za nove bazne i pilot projekte u oblasti održivog razvoja, kao i završetka započetih, kao što je Zona unapređenog poslovanja u Kniću' istakao je Kučević i zahvalio se na časti koju su mu domaćini ukazali.

 

Izvor: kornrp

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP