https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Ministar Ugljanin uživo na svjetski poznatoj TV mreži - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Ministar Ugljanin uživo na svjetski poznatoj TV mreži

Ministar Ugljanin uživo na svjetski poznatoj TV mreži

Ministar Ugljanin uživo na svjetski poznatoj TV mreži

Ministar dr Sulejman Ugljanin juče se direktno iz svog Kabineta u Vladi Republike Srbije uživo uključio u program globalne TV mreže Blumberg koja za ovaj dio Evrope ima sjedište u Istanbulu.

Ministar Ugljanin je jednom od najuticajnijih poslovnih medija na svijetu, dao intervju povodom prošlonedjeljnog uspješno završenog prvog zasjedanja Zajedničkog komiteta za ekonomsku saradnju Srbije sa Turskom. Ugljanin je na pitanje o ekonomskom položaju Srbije rekao da država svojim kontinuiranim aktivnostima pravi povoljnu investicionu klimu u cilju iskorišćenja svih postojećih potencijala.

Tokom intervjua bilo je riječi o aktuelnoj privatizaciji domaće avio kompanije „Jat ervejz". U vezi sa tim ministar Ugljanin je izjavio da naša renomirana domaća avio kompanija ima sve potrebne reference i objekte, odlične stručnjake, pilote i da treba iz Jat-a izvući ono što je zdravo kako bi to bio ulog u novu zajedničku kompaniju koja bi se formirala zajedno sa turskim avio prevoznikom. Ugljanin je dodao i da je „Turkiš erlajns jedna od najperspektivnijih avio kompanija, koja povećava broj aviona i letova i veličinu svoje flote i kao takva je dobar strateški partner za "Jat ervejz".

U nastavku intervjua bilo je riječi i o drugim projektima i ulaganjima u Republiku Srbiju i nastavku saradnje sa Republikom Turskom. Ministar Ugljanin pozvao je investitore iz cijelog regiona da dođu i nađu svoj interes za ulaganje u Srbiju.

 

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37