https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Saradnja Kancelarije i Regionalnog centra za društveno ekonomski razvoj - Banat - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Saradnja Kancelarije i Regionalnog centra za društveno ekonomski razvoj - Banat

Saradnja Kancelarije i Regionalnog centra za društveno ekonomski razvoj - Banat

Saradnja Kancelarije i Regionalnog centra za društveno ekonomski razvoj - Banat

ZRENJANIN 25.11.2010. - Edib Kajević, pomoćnik direktora Kancelarije za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja danas se u Zrenjaninu sastao se sa Mirjanom Paunov, direktorkom Regionalnog centra za društveno ekonomski razvoj - Banat.

Tom prilikom razgovarali su o zajedničkom nastupu i saradnji na projektima u 5 banatskih opština, a koje su u nadležnosti Kancelarije za održivi razvoj - Alibunar, Bela Crkva, Žitište, Plandište, Nova Crnja.

"Kancelarija ima namjeru da podrži zahtjeve i inicijative koje imaju ove opštine i veoma je važno povezivanja sa regionalnim razvojnim agencijama, između ostalih i sa Regionalnim centrom za razvoj - Banat" istakao je Kajević. Mirjana Paunov predožila je da Regionalni centar Banat bude domaćin budućih susreta predstavnika Kancelarije za održivi razvoj i 5 nerazvijenih banatskih opština, čime bi se postigla brža i efikasnija koordinacija i saradnja svih partnera.

Sagovornici su se složili da je ovo samo početak uspješne saradnje u korist bržeg i održivog razvoja nedovoljno razvijenih opština Banata, ali i nastavak povezivanja Kancelarije za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja sa regionalnim razvojnim agencijama.

Izvor:kornrp

 

Tagovi:
28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37