https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Utvrđivanje prioriteta za nedovoljno razvijene - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Utvrđivanje prioriteta za nedovoljno razvijene

Utvrđivanje prioriteta za nedovoljno razvijene

Utvrđivanje prioriteta za nedovoljno razvijene

U Novom Pazaru, u organizaciji Vladine Kancelarije za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja, kojom rukovodi ministar dr. Sulejman Ugljanin, juče je održan radni sastanak  na kojem je predstavljen predlog Programa održivog razvoja  nedovoljno razvijenih područja u Srbiji 2014-2020.

Ekspertni tim sa Fakulteta organizacionih nauka sa Univerziteta u Beogradu, koji je predvodio prof. dr. Ondrej  Jaško, upoznao je predstavnike nerazvijenih opština sa predlogom Programa sačinjenog na osnovu adekvatnih analiza, zakonskih dokumenata koji definišu ovu oblast, kao i strateških dokumenata lokalnih samouprava.

Predstavnici preostalih 36 nerazvijenih opština u Srbiji, kojima se bavi Kancelarija, sastaće se 5. jula u Beogradu sa ekspertima FON-a kako bi i oni bili upoznati sa predlogom Programa.

Suština ovog Programa je da se jasno definišu strateški prioriteti razvoja i načini da se, kroz kvalitetne planove, povlaće sredstava iz evropskih fondova sa ciljem izlaska ovih opština iz statusa nerazvijenih.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP