https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Dr. Ugljanin ugostio Muamera Hukića - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Dr. Ugljanin ugostio Muamera Hukića

Dr. Ugljanin ugostio Muamera Hukića

 

Dr. Sulejman Ugljanin, predsjednik SDA Sandžaka i predsjednik Bošnjačkog nacionalnog Vijeća, ugostio je u Novom Pazaru, Muamera Hukića prvaka svijeta u boksu.

Predsjednik Dr. Ugljanin izrazio je zadovoljstvo što je naš, Muamer Hukić, predstavnik našeg naroda i našeg kraja postigao takav uspjeh u sportu i na tako veličanstven način promovisao Sandžak i Bošnjake.

„Za našu malu zajednicu mnogo znači što u jednom sportu, boksu, imamo dva prvaka svijeta, a čak i mnogi, brojniji narodi, nemaju tu sreću kao mi Bošnjaci" naglasio je Predsjednik, Dr. Ugljanin, koji je i sam u svojoj mladosti bio aktivan bokser.

„Sa ponosom na svakom nastupu nosim našu zastavu i naš grb na svojoj opremi, borim se za njih i svoj narod i stalo mi je da budemo predstavljeni u najboljem svjetlu." kazao je Muamer Hukić.

Muamer Hukić se zahvalio na gostoprimstvu i podršci „sretan sam što moj narod stoji iza mene čvrsto kao zid" kazao je on i dodao da mu ovakvi susreti daju podstrek da bude još bolji.

Svjetski prvak u boksu Meamer Hukić potpisao je Zahtjev za upis u poseban bošnjački birački spisak pozivajući tako sve sunarodnike da urade isto i pokažu svoju nacionalnu svijest.

rukovanje.jpg

DSC_5504.JPG

MH-potpis.jpg

 

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP