Učitavanje sajta

Vijesti

Čestitka predsjednice Bošnjačkog nacionalnog vijeća

Čestitka predsjednice Bošnjačkog nacionalnog vijeća

Povodom 32. godišnjice osnivanja Stranke demokratske akcije Sandžaka, predsjednica Bošnjačkog nacionalnog vijeća dr. Jasmina Curić, uputila je čestitku predsjedniku SDA Sandžaka, dr. Sulejmanu Ugljaninu.

U čestitki stoji:

"Poštovani predsjedniče, dr. Ugljaninu,

U ime Bošnjačkog nacionalnog vijeća i svih Bošnjaka Sandžaka, želim da najprije Vama, Vašim prijateljima i saradnicima, te članovima, simpatizerima i svim građanima Sandžaka čestitam 32 godine rada i postojanja Stranke demokratske akcije Sandžaka.

Stranka demokratske akcije Sandžaka je simbol snage i borbe za slobodu Sandžaka i već 32 godine, od samog početka do danas, svim svojim sredstvima radi na uspostavljanju demokratije i demokratizactaciji društva u svim sferama života i na očuvanju i zaštiti prava Bošnjaka.

Borba Stranke demokratske akcije Sandžaka da se uspostavi red i mir u našim najtežim godinama, kada su Bošnjacima prijetili opstanak i mučili najhrabrije iz naših redova, postala je historijski čin i jasan dokaz prijateljstva ideje SDA prema narodu Sandžaka koji se ne zaboravlja.

Poštovani prijatelji uvaženi predsjedniče, želim vam puno uspjeha u daljem radu i u realizovanju ideja koje su za boljitak Sandžaka i bošnjačkog naroda u njemu.

Primite izraz našeg poštovanja".

Čestitka predsjednice BNV-a dr. Jasmine Curić

Tagovi:
28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP