Učitavanje sajta

Vijesti

Škrijelj: Nama je svaki čovjek vrijedan i svakog čoveka ćemo poštovati, svi će biti sigurni

Škrijelj: Nama je svaki čovjek vrijedan i svakog čoveka ćemo poštovati, svi će biti sigurni

Gostujući u debati novopazarskog portala A1 Ahmedin Škrijelj, predsjednik Ogranka SDA Sandžaka za Novi Pazar i kandidat za narodnog poslanika, rekao je da je cilj da na ovim izborima obezbijedimo uslove da građani na osnovu svojih političkih uvjerenja glas daju onima za koje oni smatraju da ta zaslužuju njihovo povjerenje i imaju kvalitetan program da život u Novom Pazaru i Sandžaku učine boljim.

Poručio je da je siguran da će SDA Sandžaka nakon ovih lokalnih i parlamentarnih izbora biti pobjednička stranka u Novom Pazaru i da oni koji rade u gradskoj upravi i oni koji rade po javnim preduzećima nema čega da se plaše zbog toga.

„Mi nećemo svoj politički kapacitet na izborima koristi da se obračunavao sa bilo kojim pojedince. Svi će biti sigurni. Nemoj niko nikoga da plaši bilo kakvim odmazdama, osvetama bilo čime. Nama je svaki čovek vrijedan svakog i svakog čoveka ćemo poštovati na osnovu toga kako i u skladu sa zakonom radi svoj posao, dobro pošteno u korist građana, on nema čega da se plaši“, naglasio je Škrijelj.

Mjerama osvete, revanšizmom i pritiscima posežu oni koji bezuslovno ostaju na liste velikih srpskih stranaka, smatra Škrijelj i objašnjava da kad se ti ljudi na tim listama izaberu, oni više ne predstavljaju ni Bošnjake, ni Sandžak, jer oni bezuslovno pokupe glasove Bošnjaka i odnesu u Beograd daju ih.

„Evo vam radite svojim glasovima šta hoćete“, ističe.

Škrijelj iznosi stav SDA Sandžaka kojim traži od Bošnjaka u Sandžaku sve svoje glasove udruže i da zajedno korak po korak, jačaju jedinstvo na svim poljima i sprovodimo politiku i mjere koji će ovim građanima da obezbijede sretnu sadašnjost i sigurnu budućnost.

„Nećemo da mladi više odlaze i egzistenciju, traže po inostranstvu, nećemo da nam civilnom se zaštitom upravlja iz Kreševca, nećemo da nam ni Kralјevo, ni Kragujevac, ni Beograd određuju šta možemo, šta ne možemo“, zaključio je Škrijelj.

 

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP