https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Glasovi birača obavezuju odbornike - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Glasovi birača obavezuju odbornike

Glasovi birača obavezuju odbornike

Izjava za medije predsjednika opštine Tutin Saliha Hota, nakon neodržane sjednice Skupštine opštine Tutin zakazane za 15. jun 2023. godine.

Izjavu predsjednika opštine Tutin prenosimo u cjelosti:

"Obavještavam građane Tutina da je poslednje zasjedanje Skupštine opštine Tutin održano 28. decembra 2022. godine.

Današnje zasjedanje Skupštine opštine Tutin nije održano zbog odsustva odbornika SPP-a, Grupe građana "Bajro Gegeić", SDP-a i SNS-a. Od ukupnog broja odbornika na sva četiri zakazana zasjedanja, su se jedino uredno odazvali svi odbornici SDA Sandžaka.

Obavještavamo građane da odbornici partija koji ne dolaze na zasjedanje Skupštine opštine Tutin, grubo krše Ustav i zakone Republike Srbije i povjerenje građana koje su dobili na izborima.

Svojim nedolaskom oni onemogućavaju donošenje odluka i drugih akata koji su važni za svakodnevni život građana Tutina.

Pozivam političke stranke čiji odbornici ne dolaze na zasjedanje Skupštine da preuzmu odgovornost i odgovarajuće mjere kako bi se deblokirao rad Skupštine opštine Tutin i omogućio normalan život građana.

Ukoliko u najkraćem roku političke stranke čiji odbornici ne dolaze na zasjedanje ne preuzmu odgovornost i omoguće normalan rad parlamenta, kao predsjednik opštine Tutin preuzeću sve zakonske mjere, uključujući i uvođenje prinudne uprave u cilju zaštite interesa građana Tutina". 

 

Tagovi:
28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP