https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 KAD BOŠNJAČKA STRANKA POBJEĐUJE, SVI DOBIJAJU - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

KAD BOŠNJAČKA STRANKA POBJEĐUJE, SVI DOBIJAJU

KAD BOŠNJAČKA STRANKA POBJEĐUJE, SVI DOBIJAJU

Predsjednik SDA Sandžaka dr. Sulejman Ugljanin sa saradnicima, prisustvovao je juče veličanstvenom završnom, predizbornom skupu Bošnjačke stranke u Rožajama i na taj način pružio podršku Bošnjačkoj stranci na predstojećim parlamentarnim izborima u Crnoj Gori.

Predsjednik SDA Sandžaka dr. Sulejman Ugljanin u obraćanju prisutnima je pored ostalog istakao da je dolaskom Bošnjačke stranke na političku scenu Crne Gore podignuto dostojanstvo Bošnjaka u Crnoj Gori.

Obraćanje predsjednika SDA Sandžaka na završnom skupu Bošnjačke stranke u Rožajama prenosimo u cjelosti:

"Poštovani prijatelji, građani Sandžaka, građani Crne Gore, selam alejkum.

Bila mi je čast i zadovoljstvo da dođem na ovaj veliki i veličanstven skup, pažljivo sam saslušao sve prethodnike i  malo je toga ostalo da se kaže. Glavno ćete vi kazati u nedjelju, vi treba da kažete glavnu riječ, od vaše odluke  zavisi  budućnost ne samo građana Sandžaka, Crne Gore nego cijelog Balkana, ulazimo u završnu fazu.

Dolaskom Bošnjačke stranke na političku scenu dignuto je dostojanstvo Bošnjaka u Crnoj Gori. Bošnjaci dobro  organizovani uključeni u sve sfere javnog, kulturnog i političkog života dali su pozitivan i jak doprinos političkoj  stabilnosti Crne Gore u najtežim trenucima. Bošnjaci su bili siguran i jak oslonac jedinstvene građanske Crne Gore,  ali samo dobro organizovani i jaki Bošnjaci mogu da pomognu i sebi i Crnoj Gori.

Vidimo ovdje ove mlade ljude to je dokaz da je ova, Bošnjačka stranka, za ovih petnaestak godina izgradila jednu  jaku generaciju mladih ljudi, nacionalno svjesnih i politički odgovornih, to je preduslov da Bošnjaci ma gdje živeli na  ovoj teritoriji današnje Crne Gore budu jako vezivno tkivo za građansku Crnu Goru, članicu Evropske unije, NATO  saveza, državu jednakih šansi za sve ljude.

Bošnjaci na vama je, kad Bošnjačka stranka pobeđuje svi dobijaju".

Parlamentarni izbori u Crnoj Gori održat će se 11. juna ove godine, Bošnjačka stranka izlazi samostalno na izbore sa svojom listom kandidata za narodne poslanike pod sloganom " Jasno je - Bošnjačka stranka - Mr. Ervin Ibrahimović " i nalazi se na glasačkom listiću pod rednim brojem 1.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP