https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 BIH FAKTOR STABILNOSTI I SARADNJE - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

BIH FAKTOR STABILNOSTI I SARADNJE

BIH FAKTOR STABILNOSTI I SARADNJE

Predsjednik SDA Sandžaka dr. Sulejman Ugljanin sa saradnicima i brojnom delegacijom prisustvovao je sinoć Centralnom završnom predizbornom skupu Stranke demokratske akcije u Sarajevu.

U prepunoj dvorani „Zetra“ u Sarajevu predstavljeni su kandidati SDA na izborima za sve nivoe vlasti u BiH.

Svoje obraćanje prisutnima na skupu i svim građanima Bosne i Hercegovine, bez obzira na nacionalno, vjersko i političko opredjeljenje, Bakir Izetbegović je zaključio riječima “Podignimo visoko naše zastave, odbacimo strahove i sumnje. Umjesto toga, radimo vrijedno i kako najbolje znamo, svjesni da naš život i naša smrt, pa i naša sudbina nisu u njihovim, nego u Božijim rukama. U toj vjeri je naša sloboda, naša snaga i, ako Bog da, naša pobjeda“ .

Predsjednik Ugljanin je izjavio da je cilj dolaska brojne delegacije iz Sandžaka na završni skup u Zetri, podrška Stranci demokratske akcije koja je nosilac političke ideje suverene, cjelovite, jedinstvene Bosne i Hercegovine države ravnopravnih građana i naroda.

“Samo takva Bosna i Hercegovina može u bilateralnim odnosima da zastupa interese Bošnjaka u susjednim državama i na taj način bude ključni faktor stabilnosti i saradnje na Balkanu” – naglasio je predsjednik Ugljanin.

 

 

 

Tagovi:
28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37