https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 SDA Sandžaka predstavila program i kandidate u Novom Pazar - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

SDA Sandžaka predstavila program i kandidate u Novom Pazar

SDA Sandžaka predstavila program i kandidate u Novom Pazar

Stranka demokrstske akcije Sandžaka održala je skup na kome je predstavila svoj izborni program i listu od 45 kandidata za predstojeće parlamentarne izbore.

Skup je održan u svečanoj sali Kulturnog centra, u Novom Pazaru, sa početkom.

Program liste "SDA Sandžaka - dr. Sulejman Ugljanin" sastoji se iz pet tačaka, pri čemu je ključna tačka suštinska decentralizacija i regionalizacija Srbije po standardima Evropske unije, u ekonomskom i političkom pogledu.

Skupu su obratili Predsjednik SDA Sandžaka dr. Sulejman Ugljanin, te kandidati za narodne poslanike Enis Imamović, Selma Kučević, Ahmedin Škrijelj, Minela Kalender, dr. Hanadi Hajdinović i Adnan Šehović.

Predsjednik SDA Sandžaka Dr. Sulejman Ugljanin u svom obraćanju rekao je da će SDA Sandžaka nastaviti svoju prepoznatljivu borbu za zemlju u kojoj će Bošnjaci, ali i svi gradjani Sandžaka biti poštovani i državu koja će ispunjavati svoje obaveze prema svim gradjanima koji žive u Sandžaku i zaključio da će “SDA Sandžaka će zajedno sa građanima, koji su demokratski orijentisani i njihovim strankama, ekološkim pokretima, gradjanskim udruženjima graditi saradnju i imaće za koga da glasaju svi Srbi, imaće za koga da glasaju i svi Bošnjaci, Albanci, Hrvati i svi narodi.

Ako zajedno pobijedimo, pravićemo novu Vladu u kojoj neće biti neprijateljstava, kao ni pokušaja cijepanja Bosne i Hercegovine".

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP