https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Imamoviću uručena nagrada za najaktivnijeg poslanika iz Sandžaka - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Imamoviću uručena nagrada za najaktivnijeg poslanika iz Sandžaka

Imamoviću uručena nagrada za najaktivnijeg poslanika iz Sandžaka

Narodnom poslaniku SDA Sandžaka Enisu Imamoviću je od platforme “Moj poslanik” i nevladinih organizacija Urban in i Proaktiv uručeno priznanje za najaktivnijeg poslanika u Narodnoj skupštini iz Sandžačkog regiona, a od ukupno 9 parlamentaraca iz ovih krajeva u republičkom parlamentu.

Na svečanom uručenju nagrade u Novom Pazaru, Imamović je kazao da su poslanici “servis građana” i na usluzi njima.

“Ovo je još jedan podstrek za mene i moju stranku da nastavimo još odlučniju borbu za demokratizaciju društva i rješavanje problema građana”, kazao je Imamović za SNews.

Kako je dodao, prevashodni cilj SDA Sandžaka u Skupštini Srbije jeste da potrebe građana Sandžaka budu rješavane kroz institucije sistema.

“Upravo činjenica o velikoj aktivnosti u parlamentu Srbije govori sa koliko se neriješenih problema suočavamo, a u zemlji gdje je demokratija mlada i krhka moramo još puno više uložiti snage u interesu boljitka životnog standarda Bošnjaka i svih građana Sandžaka”, poručio je Imamović u izjavi.

Prestižno priznanje za aktivnost poslanika u Skupštini dodjeljuje se i u drugim regionima u Srbiji.

IZVOR: SNEWS

Tagovi:
28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37